GEZONDHEIDSTEST IN ARNHEM EN VUGHT2018-10-11T03:10:12+00:00

Gezondheidstest in Arnhem en Vught

De HeartHealth gezondheidsmetingen zijn snel en geheel pijnloos uit te voeren. Daarom is de gezondheidstest in Arnhem en Vught toegankelijk voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn of haar gezondheid.

Gezondheid
Je gezond en fit voelen is waardevol. Doorgaans is dat een teken dat je lichaam goed functioneert. Er kunnen echter tekorten aanwezig zijn of processen aan de gang zijn waar je (nog) niets van merkt. Voorkomen is beter dan genezen.
Een grote groep mensen voelt zich echter niet gezond. Ze zijn vaak moe of hebben pijn. Dit kan talloze oorzaken hebben. Vernauwing van de bloedvaten of tekort aan bepaalde voedingsstoffen waaronder vitaminen en mineralen kunnen het herstel belemmeren en deze klachten verergeren.
Een test geeft inzicht. Veranderen van je leefgewoonten kan oplossingen bieden en klachten voorkomen.

Voor wie?
Hieronder staat een vragenlijst. Als je één of meerdere vragen met ‘Ja’ beantwoordt, dan kan het waardevol zijn om je te laten testen:

  • Ben je 45 jaar of ouder?
  • Heb je overgewicht?
  • Rook je of heb je gerookt?
  • Heb je Diabetes?
  • Heb je een te hoge bloeddruk?
  • Heb je vaak pijnklachten?
  • Heb je last van vermoeidheid?

“Weten is meten en verbeteren. De gezondheidstest in Arnhem en Vught is een laagdrempelige manier om je gezondheid te laten testen.”

De gezondheidstest in Arnhem en Vught
Na een intakegesprek wordt je gezondheid gemeten door middel van een bloeddrukband rond je bovenarm. Daarna controleer ik diverse bloedwaarden door middel van een klemmetje op je wijsvinger. Deze testen worden zittend uitgevoerd.
Zodra de test afgerond is, bespreken we de uitkomsten en geef ik advies omtrent voeding en lifestyle. De gehele gezondheidstest duurt ongeveer een uur.

Meld je aan voor een gezondheidstest in Arnhem of Vugt door een mailtje te sturen naar info@hearthealth.nl, te bellen of te appen naar 06-5060514.

“Na de eerste test ben ik gezonder gaan leven. Na 3 maanden liet de test een duidelijke verbetering zien. Ik voel mij niet alleen beter, mijn gezondheid gaat écht vooruit.”

Testen op locatie
Het is mogelijk om groepen mensen op locatie te testen. Denk daarbij aan bedrijven waarbij het personeel (regelmatig) een gezondheidscheck krijgt of aan cursussen voor mensen die willen afvallen of gezonder willen leven. Neem contact met mij op voor meer informatie.