Supplementen2018-10-11T21:56:38+00:00

Supplementen

M3 miracle molecule max is de ultieme Nitric oxide voeding

Wat maakt M3 tot de ultieme nitric oxide (NO)voeding?  Er zijn twee verschillende manieren waarop het lichaam NO kan produceren, M3 biedt beide noodzakelijke ingrediënten om beide te maximaliseren.

Een van deze manieren is via de omzetting van het aminozuur L-arginine naar NO, ook wel bekend als het arginine-nitric oxide traject.  L-arginine, is een aminozuur dat uw lichaam krijgt uit uw dieet. Dit aminozuur wordt omgezet in NO in de binnenkant van uw (slag)aderen genoemd endotheel.  L-citrulline en watermeloen kunnen ook NO omzetten door dit traject.

Een andere manier om NO te produceren is via het traject nitrate/nitrite-nitric oxide.  Bepaalde vruchten en wortels produceren NO op deze manier; voorbeelden hiervan zijn: Granaatappel en bieten.

Bovenstaande trajecten bieden het lichaam de grondstoffen voor het maken van uw eigen biobrandstof (Nitric Oxide); een kritieke bouwsteen voor een optimale gezondheid en welzijn.

Nitric oxide is voor uw lichaam meer waard als goud. Om uw gezondheidsvoordelen te optimaliseren zult u maatregelen dienen te nemen ter bescherming!  NO bestaat slechts 5 seconds maximaal.  De aanwezigheid van NO kan worden verlengd en verbeterd door ervoor te zorgen dat uw lichaam een overschot heeft aan antioxidanten. Het is bewezen dat wanneer je arginine, citrulline, antioxidanten, vitamine C, vitamine D3, en een special type vitamine E combineert, u vele gezondheidsvoordelen ervaart van NO.  Voor extra bescherming zijn toegevoegd, druivenpitten, druivenpitextract, en camu camu bessen uit Zuid Amerika.

 

PH balance en absorptie

Uw lichaam produceert geen NO in een zuur milieu, om deze reden zijn er mineralen en sporenelementen toegevoegd welke helpen de PH te verhogen en de productie van NO te stimuleren.  De mineralen helpen ook met de absorptie en dienen zo een tweeledig doel. De toevoeging van Astragin™ is een specifieke toevoeging om de absorptie te ondersteunen.

Krachtige kruiden: meidoorn bessen, paardenkastanje, groene koffie, en wilgenroos zijn opgenomen om de productie van NO te optimaliseren en het endotheel schoon en gezond te houden. Deze vier kruiden zijn ruim onderzocht en geaccepteerd in de wereld van complementaire geneeskunde.

Ieder ingredient in M3 – Miracle Molecule Max is zorgvuldig geselecteerd en om de lichaamsproductie van NO te optimaliseren: het molecuul bied een veelheid van fysieke en mentale voordelen. Gebruik M3 en ervaar zelf de voordelen!

Bestel nu M3 Miracle Molecule Max