GEZONDHEIDSTEST2018-10-11T03:19:40+00:00

Gezondheidstest

Wat is jouw interne leeftijd?
Je interne leeftijd wordt bepaald door de kwaliteit van je bloedvaten. De kwaliteit van je bloedvaten bepaald je risico op hart- en vaatziekten. Het is eenvoudig, snel en pijnloos te meten hoe oud je van binnen bent. De gezondheidsmeting geeft informatie over je interne leeftijd, waarna je indien nodig je leefstijl kan aanpassen om je interne leeftijd te verlagen.

Gezondheidstest in Arnhem en Vught
Particulieren kunnen voor een gezondheidscheck terecht bij HeartHealth in Arnhem en Vught of op locatie. Na de test wordt de uitslag besproken. Als je interne leeftijd hoger ligt dan je eigenlijke leeftijd, krijg je leefstijladvies mee om je interne leeftijd te verlagen. Lees verder…

Gezondheidstest op locatie
Gezonde werknemers zijn waardevol. Hart- en vaatziekten veroorzaken veel ziekteverzuim. Door middel van een snelle, pijnloze test, geef ik de eigenaar en werknemers informatie over de gezondheid van hun bloedvaten. De Interne Leeftijd is te verlagen door de leefstijl aan te passen, daarom geven wij gericht advies waarmee de Interne Leeftijd verlaagden daarmee de gezondheid van de bloedvaten verbeterd kan worden. Door de test te herhalen, worden de veranderingen in kaart gebracht. Dit is een goede stimulatie om de leefstijladviezen te blijven opvolgen. Lees verder…

Over HeartHealth
HeartHealth is specialist is in het vroeg detecteren van de kwaliteit van je bloedvaten. Dit is een belangrijk gezondheidsaspect. Een goede doorbloeding is namelijk de basis voor een goede gezondheid!

In onze HeartHealth centra maken we gebruik van verschillende manieren om een gezondheids- en specialistische doorbloedingcheck uit te voeren. Hiermee krijg je inzicht in het functioneren van de verschillende organen, weefsels en hoe het met je stofwisseling gesteld is. De uitslag vormt de basis voor een effectieve behandeling.
De testresultaten worden weergegeven in overzichtelijke grafieken en tabellen. Deze krijg je mee naar huis. Als je na 3 maanden deze gezondheidstest nogmaals uit laat voeren, kun je de resultaten eenvoudig vergelijken. Hierdoor zie je wat het aanpassen van je leefstijl voor effect heeft op je Interne Leeftijd.