i HEART METING INTERNE LEEFTIJD2018-10-11T03:24:16+00:00

Meet je persoonlijk gezondheid met de iHeart

Hoe oud ben jij van de binnenkant?

Krijg inzicht van uw fitnessniveaus door regelmatige de belangrijkste factoren die sterke indicatoren van uw algehele gezondheid te monitoren. De iHeart persoonlijke gezondheid Tracking Device combineert de kracht van een Pulsoximeter en een aorta Pulse Wave snelheid meting apparaat in een easy-to-use gadget die helpt een optimale gezondheid te bereiken.

iheart

Interne leeftijd

De iHeart meet Aorta Pulse Wave Velocity — een belangrijke indicator van de gezondheid van uw hersenen en het lichaam — als u wilt bijhouden hoe oud je bent aan de binnenkant, deze meting berekend in uw interne leeftijd.

Aortic Pulse Wave Velocity

Aorta Pulse Wave snelheid (AoPWV) is een belangrijke marker van de hart-gezondheid en hersengezondheid, en heeft zich als een vroegindicator voor vroeg overlijden door verschillende oorzaken bewezen. Het is de energie die is gekoppeld aan uw arteriële pulse

Hartslag

Het aantal hartslagen per minuut in rust zegt veel over uw interne gezondheid en fitnessniveaus. Het is een sterke indicator van het risico voor hartprobleem

Zuurstof niveau

Uw lichaam zorgt voor een heel precies evenwicht van zuurstof in het bloed. Om optimaal te presteren, moet je bloed zuurstofniveaus boven 95% zijn.

Iheart interne leeftijd app

Op een gemakkelijk niet-invasieve manier word in 30 seconden je interne leeftijd  berekend met behulp van de Aorta Pulse Wave Velocity, bloed zuurstofniveaus, en  hartslag in rust. De gegevens worden dan verzonden naar uw iOS-apparaat, alsmede naar uw online dashboard zodat je de vooruitgang kunt volgen.

De tools om je interne leeftijd te verlagen in 15 minuten

Download hier het gratis Ebook

Bestel de Iheart meting en internal age app