Nitric Oxide en Gewichtsverlies

Nitric Oxide is een wondermolecuul als het gaat om de gezondheid van het hart. Het wordt actief gebruikt in behandelingen voor een reeks problemen van de ziekte van Alzheimer en depressie tot bloeddruk en hartfalen. Wist je dat Nitric Oxide je ook kan helpen gewicht te verliezen? Laten we eens kijken hoe we Nitric oxide kunnen gebruiken voor gewichtsverlies.

Nitric Oxide heeft in verschillende studies aangetoond dat vetverlies wordt gestimuleerd. Uw spieren zijn levend weefsel. Ze genereren warmte, verplaatsen je en verbranden daarom calorieën. Het kost energie om de spieren in stand te houden. Voor degenen die naar de sportschool en doen aan lichaamsbeweging, betekent dit een sneller metabolisme.

De link tussen spieren, Nitric Oxide en gewichtsverlies

Nitric Oxide staat bekend als vasodilator. Een vaatverwijderaar zet uw bloedvaten en slagaders uit. Hierdoor stroomt er meer bloed en zuurstof naar de weefsels, organen en spieren van uw lichaam. Een verhoogde bloedstroom betekent ook een verhoogde capaciteit om toxines te verwijderen en voedingsstoffen op te nemen. De combinatie van snellere toxineverwijdering en nutriëntenopname vertaalt zich in een snellere hersteltijd. Snellere hersteltijd betekent meer mobiliteit, meer tijd om te trainen en meer verbrande calorieën.

Een van de giftige stoffen die tijdens zware inspanning wordt geproduceerd, is melkzuur. Als u ooit heeft gevoeld dat uw spieren branden na of tijdens een oefening, is dit meestal te wijten aan melkzuur opbouw. Als er zich te veel melkzuur ophoopt, hoeft u alleen maar te stoppen. Het kan spiersamentrekking (kramp) voorkomen en het is pijnlijk.

Het hebben van voldoende hoge niveaus van Nitric Oxide verhindert opbouw van melkzuur. Omdat minder melkzuur betekent dat je meer kunt bewegen, brengt Nitric Oxide zorgt er direct voor dat er meer calorieën worden verbrand door langer te lopen, rennen, sporten of gymnastiek. Het zorgt er ook voor dat de spier meer kan groeien. Omdat de spier calorieën verbrandt zelfs terwijl je slaapt, resulteert dit in een sneller metabolisme.

2018-10-25T12:20:13+00:00